miercuri, 7 decembrie 2016

Sephora - taramul frumusetii

Imagini pentru sephora



Te intrebi unde gasesti ajutor in pastrarea frumusetii? Iti raspund eu, la Sephora.
Sephora reprezinta una dintre cele mai inovatoare lanturi de parfumerii din lume dupa ce a fost lansata in Franta in anul 1970.


Mai tarziu, reteaua de magazine a devenit parte a grupului  Moet Hennessy Louis Vuitton acesta fiind cel mai de lux grup la nivel mondial.

Experienta de aproximativ 45 de ani a lantului de magazine ofera clientilor un spatiu dedicat frumusetii, locul unde vei gasi cele mai variate branduri, de la cele clasice, selective la cele mai renumite, exclusive sau in trend.

Imaginea pe care lantul de magazine doreste sa-l afiseze este ca acesta este "'Destinatia suprema a frumusetii" oferind o selectie de produse pe cat de incredibile, pe atat de moderne.



Sephora reuseste sa reflecte un gust al libertatii, un sentiment de placere si dorinta de a oferi frumusete clientior sai.

Magazinul Sephora ofera clientilor o varietate de produse de la parfumuri produse de branduri de top pana la creme de ingrijire, make-up si accesorii pentru intretinerea frumusetii.

Pe langa produsele pe care magazinul le vinde, in fiecare locatie exista un specialist caruia ii poti cere sfaturi si informatii in vederea luarii unei decizii ce se potriveste cu dorintele si nevoile clientilor.

Lantul de magazine are ca tinta un public tanar, dinamic, dornic de afirmare si pasionat de ingrijirea de lux, oferind produse de inalta calitate.

Pe langa lantul de magazine Sephora ce vinde astfel de produse, magazine asemanatoare lantului sunt: Douglas si Marionnaud

Aceste doua branduri au acelasi public tinta, oferind produse asemanatoare celor din Sephora, inevitabil unele dintre ele fiind la fel.

Datorita faptului ca Sephora a avut succes in vanzari, magazinul a realizat propria linie de produse de make-up si ingrijire a corpului ce se numesc precum lantul de magazine, aceste produse fiind de calitate, pretul lor ajungand sa fie mai mult sau mai putin egal cu produsele de lux vandute in
magazin.

Imagini pentru sephora


Brandul poate fi intotdeauna asociat cu clasicele linii "alb-negru", acesta fiind simboul central al lantului de magazine.

Imagini pentru sephora

Starbucks-the place to be

Imagini pentru starbucks




Totul a inceput in anii liceului… Prin clasa a zecea. toti prietenii mei ieseau,  se distrau, socializau..eu insa provenind din parinti stricti nu aveam voie sa ies afara si chiar si atunci cand mergeam la liceu banii de buzunar pe care ii primeam erau nesemnificativi pentru a putea face altceva in afara de a-mi cumpara o apa si in zilele bune, o ciocolata!



Insa, surprinzator, ma descurcam..mai ales cand era vorba sa fiu si eu pe aceeasi lungime de unda cu ceilalti.

Imagini pentru starbucks tumblr
“Pe vremea mea” cel mai in trend loc unde puteai sa mergi si sa socializezi alaturi de prieteni, intr-un loc chill cu o bautura calda/rece in functie de anotimp era renumitul STARBUCKS.


Imi amintesc si acum prima mea bautura de la Starbucks in clasa a zecea, aveam 16 ani, si din pacate ce mi-am comandat nu a fost cea mai inspirata alegere!

Nestiind foarte bine cum statea treaba cu bauturile de la Starbucks, combinatiile absolut incredibile de cafea pe care ei le fac eu mi-am comandat simplul si banalul Cappuccino..de atunci am realizat cat de tare urasc spuma de lapte din cappuccino.

Imagini pentru starbucks fashion


Nu-i nimic, ala avea sa fie doar inceputul. Treptat am inceput sa mai ies, sa incerc, sa testez toate bauturile delicioase de la aceasta renumita cafenea…si a ajuns sa fie locul meu preferat si prima alegere atunci cand ma gandesc la o dupa amiaza linistita alaturi de o prietena pentru o conversatie placuta.
Ce imi place cel mai mult la Starbucks? Pot spune ca tot. De ce? Pai in primul rand calitatea produselor, cafeaua si derivatele avand un gust desavarsit si in afara de acestea fresh-urile 100% naturale, portocalele fiind stoarse chiar in fata ta! Un alt motiv? Ambientul localului extrem de primitor si intim.

Imagini pentru starbucks coffee shop


Un alt motiv? Spatiul este amenajat cu prize, wi-fi gratuit, liniste ..toate acestea pentru personane ce vor sa mearga sa lucreze sau sa citeasca  “alaturi” de prietenul de nadejde al omului-cafeaua sau derivatele. Nu am incercat asta pana acum…dar se va intampla cu siguranta soon.


Renumita cafenea figureaza pentru inceput sub numele de “ Starbucks Cofee, Tea and Spice” in 1971 cand prepara pentru prima oara cafea in Seattele. Cafeneaua a fost infiintata de Jerry Badwin, Zev Siegel si Gordon Bowker.

Renumita cafenea figureaza pentru inceput sub numele de “ Starbucks Cofee, Tea and Spice” in 1971 cand prepara pentru prima oara cafea in Seattele. Cafeneaua a fost infiintata de Jerry Badwin, Zev Siegel si Gordon Bowker.

La noi in Romania prima cafenea Starbucks se deschide in aprilie 2007, pana in ziua de astazi sunt deschise cincisprezece cafenele de genul. Zece in Bucuresti si restul in celelalte orase ale tarii. Cafeneaua are incasari de 14,89 miliarde $.
Cafeneaua Starbucks ofera clientilor sai cafea si derivate, ceaiuri, smoothies de cea mai buna calitate insa pe langa bauturile excelente ofera incredere, liniste, un local ce ofera toate conditiile necesare pentru a te simti realaxat si intalnirile cu prietenii sa se desfasoare in cel mai placut mod.

Recomand cu drag Starbucks oricand deoarece majoritatea bauturilor sunt to die for!!